Uncategorized

Valg

Snart er det valg igjen og debattene mellom partiene foregår hver dag.  Om du gir din stemme til grønt, blått, rødt eller gult bryr meg ikke. Men, hverdagsvalgene du gjør er ganske viktige, og har mye større betydning for deg enn kommune og fylkesvalg.

Hverdagsvalgene har enorm betydning for hvordan vi har det. Store valg tenker vi grundig gjennom, men de små hverdagsvalgene uteblir fordi vi går på autopilot. Faktisk er det de små valgene vi gjør hver dag som utgjør livet vårt.

Hver dag kan du bryte ned eller bygge opp kroppen din på minst 1000 forskjellige måter. Problemet er at vi stort sett gjør som vi pleier å gjøre. Hver dag kan vi ta minst 1000 små valg som avgjør hvordan vi får det. Om du ønsker en sunn og bærekraftig helse er det helt nødvendig å ta valg som gir deg det. Hva du spiser, hvordan du puster, hvordan du beveger deg, hva du tenker, osv. Har du balanse mellom aktivitet og hvile?

Om du gjør det du pleier å gjøre så får du det du pleier å få. Så enkelt er det. Ønsker du noe nytt må du gjøre noe nytt.

Tar du valg? Eller lar du andre ta de for deg? Ikke å ta valg er også et valg!

Dersom man ikke våger å ta egne valg, vil andre ta valgene for oss. Det gir andre makt over oss. Da er vi ikke kaptein i eget liv. Valg handler om å ha makt over seg selv. Ta egne valg som fører deg dit du ønsker.

Jeg trener på å ta valg hver dag. Gjøre litt nytt, og våge å gjøre feil.

Så min oppfordring er at du allerede i dag tar noen små hverdagsvalg.  Gjør noe nytt om du vil ha noe nytt i livet.

Ta små valg som gir deg glede og overskudd.

Ha en strålende dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *