Om Heidi

A0006906

Året var 1998, jeg var 30 år og arbeidet med økonomi og salg, var småbarnsmor og studerte økonomi i tillegg. Jeg stilte meg spørsmålet om nok en økonomi eksamen gjorde meg lykkeligere, og svaret var at det ga meg en kortvarig økning i selvtillit og følelsen av mestring, men dessverre ingen lykke følelse. Derfor meldte jeg meg på en utdannelse i refleksologi, som er en utvidet form for soneterapi. Ikke for å arbeide med det, men for nysgjerrighet og for å gjøre noe gøy. Til historien hører det med at jeg meldte meg av og på kurset to ganger før jeg endelig våget.

Faktisk var jeg klassens skeptiker. Dette kan ikke være såå bra tenkte jeg. Jeg tok egentlig en beslutning om å avslutte utdannelsen, men etter å ha testet litt i smug på meg selv og familien begynte jeg å ane at her var det «noe». Så var jeg i gang og fullførte utdannelsen.

Tilfeldigheter gjorde at jeg fikk mulighet til å få hjulpet et barn med kolikk smerter, og etter det kom også andre på døren og spurte om jeg kunne hjelpe dem med deres plager. På kort tid hadde jeg i tillegg til økonomi jobb, svært mange som ringte på hjemme hos meg i håp om å få hjelp for sine plager. Jungeltelegrafen var i gang. Siden år 2000 har jeg arbeidet med alternativ medisin på full tid, og tatt stadig nye utdannelser, samt skolemedisinske fag på høyskolen. Helhetlig behandling er noe jeg virkelig brenner for, fordi det ser mennesket som en helhet av kropp, sjel og psyke. Jeg har verdens beste jobb fordi jeg hjelper mennesker å blir friskere og gladere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *