Kosmetisk akupunktur

kosmetisk akupunkur

Hva er kosmetisk akupunktur?

Kosmetisk akupunktur er en akupunktur teknikk som har til formål å få utseende så vakkert som mulig, samt å fremme en god helse. Behandlingen er tuftet på Tradisjonell Kinesisk Medisin hvor en ser at indre ubalanser manifesterer seg som dårlig hud og/eller hår, slik som tørrhet, rynker, hovenhet, mørke ringer eller utbrudd i form av eksem eller akne. Det er heller ikke uten betydning hvor ansiktet forfaller, da ansiktsdiagnose forteller oss hva som sliter i kropp og sjel. Alle organer som påvirker huden påvirkes med kroppsakupunktur eller øre akupunktur. For eksempel næres huden av lunge energi.  Tidlig aldring kan komme fra milten og underskudd av Qi og blod. Nyrene fukter huden, tynntarmen eliminerer avfallstoffer og hjertet påvirker søvn og stress og vises i ansiktsfargen. Behandlingen skal derfor styrke, fukte og nære utseende og den generelle helsen.

Selve ansiktet stimuleres med kinesisk akupunktur og muskel akupunktur. En slapp muskel strammes, og en muskel som er stram kan avspennes med nåler. Der ansiktet har fått rynker, stimuleres huden til å lage mer kollagen ved hjelp av spesielle nåleteknikker. Med akupunktur, naturlige kremer og spesielle massasjeteknikker får man bedre blodgjennomstrømming. Cellene kvitter seg med avfallsstoffer og næringsstoffer og oksygen kommer inn. Nålene øker også produksjonen av kollagen i huden slik at den blir tettere og jevnere.

 

Fordeler med kosmetisk ansikts akupunktur:

  • Skaper en naturlig, sunn og levende hud
  • Strammer opp huden og avspenner ansiktsmusklene
  • Reduserer og glatter rynker og furer (f.eks. sinna rynker og kråketær)kosmetisk
  • Forbedrer innsunkne områder
  • Tetter porene i huden
  • Reduserer og forebygger dobbelthake
  • Heiser øyelokk og hengende munnviker
  • Eliminerer hevelser og poser under øynene
  • Fremmer en vakker hudfarge
  • Øker ansikts utstråling

Behandlingen passer for alle som ønsker å få et vakkert utseende og en god helse. For å få best mulig resultat anbefales ca 5 raske behandlinger (en pr uke), deretter oppfølging med litt sjeldnere behandlinger. Dersom en har en sunn livsstil, drikker mye vann, mosjonerer og ikke overdriver sukker, alkohol eller røyking, vil en nødvendigvis få et mer langvarig resultat enn om man fortsetter med uvaner som gjør kroppen svak. Pris på behandling er kr 730,- , ( 45 – 60 min.)

 

 

Behandlingen er behagelig og avslappende.

 

Jeg hørte om kosmetisk akupunktur første gang i februar 2014. Jeg var i Beijing i Kina etter 2 mnd. loffetur i Asia. En dame jeg pratet med der spurte om jeg drev med Kosmetisk akupunktur siden jeg drev med alternativ behandling.  Bruk av akupunktur for å stimulere både kroppen og ansiktet til å bli sitt beste er helt vanlig i Kina. Min nysgjerrighet var tent, men jeg hadde aldri hørt om noen som drev med kosmetisk akupunktur hjemme. På hjemreisen fra Beijing hadde vi noen timers venting på Kastrup i København. Der kjøpte jeg blader om alternativ medisin, og så tilfeldigvis reklame for Kurs i Kosmetisk Akupunktur. Siden har jeg kurset meg både i Norge og Danmark for å kunne gjøre en god jobb. Kosmetisk akupunktur er langt mer enn et kommersielt ”påfunn” men en terapeutisk helhetsbehandling.  Metodene er sofistikerte sammen med en utsøkt nåleteknikk som gir gode resultat, en vakker utståling og et godt utseende. Og selvfølgelig en god helse.

Denne formen for akupunktur er blitt veldig populær i USA, og er på full fart til Europa.

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *