Uncategorized

Hjelp til pollen allergi ?

1.1.1_blomster1[1]ALLERGI?  Behandle deg selv med refleksologi/soneterapi.

Store plager

Våren banker på døren og vi fryder oss over varmen og alt som vokser og gror, men de som har pollenallergi er ikke like begeistret.
Alle som er rammet vet hvor plagsomt det er med nysing, rennende og tett nese og kløe i øynene som blir røde og hovne. Man blir trett, ukonsentrert og kan få problemer med å fungere i hverdagen.

Her kommer gode tips og råd til DEG.

Hva er allergi

Ordet allergi kommer fra gresk og betyr endret reaksjonsmønster. Allergi betyr således endringer i kroppens reaksjonsmåte på stoffer som forekommer naturlig i omgivelsene våre og som i utgangspunktet er ufarlige.  Enkelt forklart reagerer kroppen på pollen som noe svært farlig som må bekjempes. Når kroppen setter sitt forsvar i gang blir det produsert hvite blodceller som går til kamp mot ufarlige pollen korn. Snørr og tårer er dine hvite blodceller som gikk  tapt i kampen mot det ufarlige pollenet.

Allergi er et alt for godt immunsystem, og vi må programmere kroppen til å forstå at pollen er helt ufarlig (kroppen har viktigere kamper å kjempe).

Pollen i seg selv er ikke farlig for kroppen, men immunforsvaret, som normalt beskytter oss mot angrep fra bakterier, virus og parasitter feiltolker pollen som farlig eller giftig og overreagerer.Alternativ behandling har til formål å programmere immunforsvaret til ikke å reagere så kraftig på ufarlige pollen

Alternativ behandling.
Alternative behandlingsmetoder har vist seg effektive i behandling av pollenallergi. Allergien kan forsvinne helt eller gi færre symtomer, du kan få  kortere allergisesong, økt energi og bedre livskvalitet.

Noen blir bedre med det samme en starter behandlingen, mens andre trenger lenger tid på å omprogrammere kroppen.

Bytt ut nese spray og øye dråper med disse knepene.

BEHANDLING AV RENNENDE ØYNER OG TETT NESE.

allergi øye på øret.På øret ligger sonen for øye der hvor vi oftest har øredobben. Masser godt i dette punktet.

Allergi nese på øret

 

Nesen får behandling når du masserer her.

 

 

 

allergi øye håndØynene finner du rett under negla på hver finger. Masser godt her.

 

 

Allergi  nese hånd negl                                                                                 Nesen får behandling på siden av neglene.

 

 

 

Lykke til med en allergi fri vår og sommer!

Hilsen Heidi Kilen

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *