Lifestyle,  Uncategorized

Triks for sår hals!

Kjenner du den kriblende, stikkende og sviende følelsen i halsen? Å svelge er pyton og stemmen er hes. Kanskje føler du at alle bakterier og virus har nådd deg denne vinteren.

Her kommer de beste tipsene for sår hals med refleksologi/soneterapi. Test selv, du vil kjenne forskjell.

 

hånd hals

 

 

Masser i svømmehuden mellom hver finger. Trekk utover til huden blir lett rød. Dette kan være litt sårt.

 

 

 

 

Når du behandler hals-sonene på denne måten, får du økt sirkulasjon i halsen og hals-lymfene.  Dette gir kroppen beskjed om å sette inn ekstra hjelp til dette området i kroppen. Din såre hals leges raskere.

hals fot

 

Masser svømmehuden mellom hver tå, til huden er god og rød. Da får halsen behandling.

 

 

 

 

 

Dette er lokal hjelp til halsen, men kroppens immunsystem må du selvfølgelig også ta vare på. Om alle bakterier har nådd deg denne vinteren, er det kanskje et lite varsko om at du må ta bedre vare på deg selv. Etter min mening trenger alle en forkjølelse i ny og ne, for bl.a. å skjerpe immunsystemet. Men om det ikke gir slipp eller du blir syk igjen og igjen, er det på tide å tenke over hva livet har gitt den siste tiden. Vi blir ofte syke etter en periode med stress, kanskje er dette kroppens egen måte og renske ut alle stress-hormonene på? Symbolsk er halsen vår ”stemme”, og kan videreføres i at vi kanskje stenger inne noe som vi burde ha luftet?

Tenk over følgende?

Er du fornøyd? Trivsel har stor betydning for god helse.

Spiser du riktig og får nok vitaminer? Det sies at 80 % av immunsystemet sitter i magen. (Jeg sverger til store doser ca 5gr C-vitaminer pr. dag ved forkjølelse)

Får du nok frisk luft?

Nok trim?

Lykke til med din såre hals.

Hilsen Heidi

 

12 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *