Frisk Med Selvhjelp

A0006827Min visjon er å lære flest mulig mennesker enkle selvbehandlingsmetoder slik at flere kan får et rikt liv uten smerte og plager. Smerter i kroppen føre som oftest til redusert livskvalitet, fokuset blir på smerte ikke på livet.

Min ekspertise består av 22 år med stadig utdannelse og behandling av over 3500 unike pasienter. Hver dag ser jeg nye perspektiver på livet og menneskekroppens utfordringer og potensiale. Menneskekroppens selvhelbredende evner slutter aldri å forbløffe meg. Jeg opplever friskhet og gode resultater  hver eneste dag i min praksis. Jeg har verdens beste jobb, fordi jeg hjelper mennesker til å bli friske og glade.

Bærekraftig «friskhet».

I alle åra som jeg har drevet med alternativ medisin har jeg tenkt at dette er så enkelt at alle burde kunne det. Jeg behandler meg selv 1-2 ganger i måneden og stiller høye krav til kroppen min. Dagene byr på hard jobbing, noe som krever masse energi og optimal helse. I tillegg vil  jeg vil ha kapasitet til å jogge, sykle, gå en tur, ha det moro, og ha energi til et rikt liv. I det hele tatt ha overskudd til alt det kjekke.

Kroppen din er i konstant fornyelse.

-Hvert sekund blir det skapt og dør ca 10 millioner celler i kroppen din.
-På 1 døgn har du ny hud i hånden din.
-På 3 døgn har du nye slimhinner i magen.
-På 3 mnd har du ny lever.
-Det største beinet, lårbeinet, trenger 12 år på fornyelse. Da er dette store kompakte beinet helt fornyet.

Vi vet at det meste i deg er totalt fornyet i løpet av 7 år. Det gir en kjempe-mulighet for en ny og bedre kropp i morgen.
Om kroppen er skrøpelig trenger den ikke fornye seg like dårlig. Den har all mulighet til å bli bedre, bare den får beskjed om å restituere seg i ny og bedre stand.

Men om du fortsetter å gjøre det du pleier å gjøre,  får du nødvendigvis det du pleier og få.

Kroppen er fantastisk laget, dersom du bytter ut det som gjør deg syk, med noe som gjør deg frisk, så legger du alle forhold til rette for en bedre restitusjon.

Det føles bra å ta ansvar for egen helse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *