Uncategorized

15 års JUBILEUM

15 års JUBILEUM for ALTERNATIV HELSEA0006945

Feires med å gi

15 gratis behandlinger a 30 minutter. (verdi kr 490,-)

Tid: fredag 26. august fra kl 08.00 – 16.00

Send meg en melding på fb eller tlf.90968661 med navn og tlf.nr om du vil bli med i trekningen. Gi gjerne en likes eller del. Da blir jeg glad. Om du vinner får du melding kl 17.00 på torsdag. (Navnene blir ikke offentliggjort)

I 15 år har jeg drevet med alternativ medisin på Ålgård, og jeg er stadig like begeistret for jobben min.

I løpet av disse årene har jeg behandlet ca 3000 forskjellige mennesker. 98 % av disse har kommet på jungeltelegrafen, mange langt utenfor Ålgård og Rogalands grense. Det betyr at alternativ medisin virker for mange forskjellige plager uten å gi bivirkninger.

Jeg vil si tusen takk til alle kundene mine. Dere er alle unike spennende mennesker som bidrar til min utvikling både som terapeut og menneske. Hver dag lærer jeg noe nytt takket være dere.

Om du allerede er kunde, om du aldri har vært her før, eller har en venn som kan trenge en behandling så er du hjertelig velkommen.

Hurra for 15 år

Hilsen Heidi Kilen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *